VIRAL

O Μασάντο γιορτάζει τα γενέθλια για το "μουστάκι"

O Μασάντο γιορτάζει τα γενέθλια για το "μουστάκι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος πρώην μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Πάουλο Μασάντο, γιόρτασε με επετειακή φωτογραφία από το "Γ. Καραϊσκάκης" τα γενέθλια για το περίφημο μουστάκι του. (φωτογραφία)

Ήταν το "σήμα-κατατεθέν" του. Μπορεί πλέον να το έχει αποχωριστεί, αλλά τον συνόδευε στη θητεία του τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Το μουστάκι του Πάουλο Μασάντο είναι αναγνωρίσιμο (το είχε αφήσει για πρώτη φορά το 2013) κι ο Πορτογάλος μέσος γιόρτασε τα γενέθλια της εμφανισιακής του αλλαγής με μια φωτογραφία του από το "Γ. Καραϊσκάκης", όταν επέστρεψε σε αυτό για την αναμέτρηση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με τους "ερυθρόλευκους''.

"Keep calm and celebrate it" (ήρεμα και γιορτάστε το) αναγράφεται στη φωτογραφία, η οποία συνοδεύεται από το μήνυμα: "Είναι τα γενέθλια από το μουστάκι" και emoticons που υποδηλώνουν συγχαρητήρια και γιορτινή διάθεση. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά την ανάρτηση, ζητώντας με σχόλια στην επιστροφή του Μασάντο στους "ερυθρόλευκους".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟY:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ