VIRAL

Ο Μαρσέλο ξύρισε το κεφάλι του Καζεμίρο μετά τον τελικό!

Real Madrid's Casemiro, left, celebrates with Marcelo after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Casemiro, left, celebrates with Marcelo after scoring his side's third goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Napoli at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday Feb. 15, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Καζεμίρο το είχε υποσχεθεί σε περίπτωση που η Ρεάλ κατακτούσε το Champions League στον τελικό του Κάρντιφ. Έτσι έγινε και ο Μαρσέλο πήρε τη μηχανή και ξύρισε το κεφάλι του συμπατριώτη του. (video)

Ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τελικού του Κάρντιφ (6/3) ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους. Όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά για τη γενικότερη παρουσία του στην αναμέτρηση.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Καζεμίρο, είχε υποσχεθεί να ξυρίσει το κεφάλι του σε περίπτωση που οι "μερένγκες" κατακτούσαν την "duodécima". Αυτό συνέβη και η υπόσχεση έπρεπε να εκπληρωθεί.

Ο συμπατριώτης του, Μαρσέλο, πήρε τη... μηχανή κι ανέλαβε να βοηθήσει στο ξύρισμα της κεφαλής του σκόρερ του δευτέρου γκολ της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας στον τελικό του Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ