VIRAL

Ο Μαραντόνα δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Αγκουέρο

Argentina head coach Diego Maradona, left, Argentina's Sergio Aguero, right, during the World Cup quarterfinal soccer match between Argentina and Germany at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, Saturday, July 3, 2010.  (AP Photo/Gero Breloer)
Argentina head coach Diego Maradona, left, Argentina's Sergio Aguero, right, during the World Cup quarterfinal soccer match between Argentina and Germany at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, Saturday, July 3, 2010. (AP Photo/Gero Breloer) AP PHOTO/GERO BRELOER

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν αντέχει στη θέα του Σέρχιο Αγκουέρο γι' αυτό τον έβαψε με μαύρο σε μία φωτογραφία που έχει σπίτι του με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Διαβάστε τον λόγο.

Το μίσος του Ντιέγκο Μαραντόνα για τον άλλοτε γαμπρό του, Σέρχιο Αγκουέρο, δεν έχει σβήσει. Ο αρχισκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι υπήρξε σύζυγος μιας εκ των κορών του "πίμπε ντ' όρο", της Χιανίνα.

Ο Μαραντόνα απέκτησε εγγονάκι από τον γάμο αυτόν, ωστόσο χώρισαν το 2012, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Παρότι έχει περάσει τόσος καιρός, ο Μαραντόνα δεν έχει ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η μικρότερη κόρη του και παρότι βρίσκεται στο Ντουμπάι ως προπονητής της Αλ Φουτζάιρα, έχει μία φωτογραφία να του θυμίζει τα πάντα.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα στις περιπέτειες που έχει με την πρώην σύζυγό του, ο Ματίας Μόρλα, βρίσκεται στα ΗΑΕ αυτήν την περίοδο και επισκέφτηκε τον Αργεντινό πελάτη του στο σπίτι του στο Ντουμπάι.

Οι δυο τους βγήκαν μία αναμνηστική φωτογραφία, την οποία ο Μόρλα ανέβασε στο twitter του. Μία πιο προσεκτική εξέταση της φωτογραφίας, βγάζει... λαβράκι.

Στον τοίχο του σπιτιού, υπάρχει μία κορνίζα με κολάζ φωτογραφιών του εγγονού του. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες βρίσκεται ο Αγκουέρο να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό Μπενχαμίν. Μόνο που το κεφάλι του Αγκουέρο είναι κατάμαυρο, σαν κάποιος να το έβαψε με χρώμα. Σαν κάποιος να θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό...

Ο Μαραντόνα δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Αγκουέρο

Photo credits: AP Photo/Gero Breloer

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ