VIRAL

Ο Καστίγιο ζητά από τον Ολυμπιακό να ξυπνήσει!

Ο Καστίγιο ζητά από τον Ολυμπιακό να ξυπνήσει!
Καστίγιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νέρι Καστίγιο ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, ζητώντας από τον Ολυμπιακό να ξυπνήσει.

Ο Ολυμπιακός δεν διάγει τις καλύτερες στιγμές του, βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και προσπαθεί να απορροφήσει τους κραδασμούς και να αφήσει πίσω του τη δύσκολη περίοδο.

Ο Νέρι Καστίγιο μπορεί να έχει αποσυρθεί από τη δράση και από τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα γενικότερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει άποψή ή δεν γνωρίζει το τι συμβαίνει. Άλλωστε, την πίεση του Ολυμπιακού και τα αποδυτήριά του τα γνωρίζει όσο λίγοι.

Ο βετεράνος άσος διατηρεί μαγαζί στην Αργυρούπολη με εξοπλισμό για ψάρεμα. To " Nery's Fishing", όπως ονομάζεται το εξειδικευμένο κατάστημα αλιείας, έχει μάλιστα σελίδα στο Facebook, όπου ο παλαίμαχος επιθετικός ανεβάζει φωτογραφίες με τα θηράματά του.

Ο 34χρονος βρέθηκε μαζί με Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, δυο ανθρώπους με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στον Ολυμπιακό, στην περίοδο της "ερυθρόλευκης αυτοκρατορίας" επί ηγεσίας Σωκράτη Κόκκαλη. Ο Νέρι έστειλε το μήνυμά του στην πρώην ομάδα του, ζητώντας... αφύπνιση!

"Δυο μεγάλες παικτούρες. Πόσο λείπουν από την ομάδα. Ξυπνήστε ρεεεεεε", έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και φυσικά τα σχόλια ήταν πολλά, νοσταλγικά και αποθεωτικά από φίλους του Ολυμπιακού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ