VIRAL

Ο Γκασκόιν γλίτωσε τον θάνατο και "πειράζει" τον Σίρερ

Ο Γκασκόιν γλίτωσε τον θάνατο και "πειράζει" τον Σίρερ

Ο Πολ Γκασκόιν μοιάζει να έχει αφήσει πίσω του τις μαύρες ημέρες του αλκοολισμού και ανεβάζει στα social media εικόνες υγείας και... πειραγμάτων προς φιλάθλους και Άλαν Σίρερ.

Ο Πολ Γκασκόιν επέστρεψε, αυτήν τη φορά για τα καλά. Ο πιο ταλαντούχος σύγχρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εδώ και δύο δεκαετίες φλερτάρει με τον θάνατο λόγω αλκοολισμού, αφήνει πίσω του τις εικόνες των προηγουμένων ετών, όταν συχνά τον μάζευαν φίλοι ή η αστυνομία από τους δρόμους. Η τελευταία διαδικασία αποτοξίνωσης του 50χρονου "Γκάζα" φαίνεται πως είχε επιτυχία και ο ίδιος το διασκεδάζει μέσω των νέων λογαριασμών του στα social media.

Ο Γκασκόιν ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες του και selfie, στις οποίες η εικόνα αποπνέει υγεία και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει όσα προηγήθηκαν. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από μηνύματα ενθάρρυνσης, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον κόσμο που τον ακολουθεί. "Αγαπώ τον εαυτό μου και αγαπώ κι εσάς περισσότερο", ήταν ένα από τα μηνύματά του.

Βέβαια, οι φωτογραφίες του προκαλούν... αντιδράσεις, αφού αρκετός κόσμος σχολιάζει τις πόζες του, τις γκριμάτσες του και κυρίως το μούσι του. Ένας εξ αυτών, ο Άλαν Σίρερ, ο οποίος έγραψε σε μία φωτογραφία του Γκασκόιν: "Παραδέξου την ήττα Γκάζα και ξύρισέ τα όλα".

Ο Γκασκόιν απάντησε με μία φωτογραφία του Τζιμ Κάρεϊ ως Count Olaf από την κωμωδία του 2004 "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events", γράφοντας: "Σίρερ, φίλε μου, νομίζω τα μαλλιά και το μούσι δείχνουν μια χαρά. Μην ζηλεύεις, χαχα"!



Νωρίτερα τον Ιανουάριο, ο Γκασκόιν είχε ενημερωθεί μέσα από το twitter για ένα μικρό κορίτσι που του είχαν κλέψει το φωνητικό μηχάνημα μέσα από το αυτοκίνητο του πατέρα της και δώρισε 1.000 λίρες στην οικογένεια για την αντικατάστασή του.

Πλέον, δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες ημέρες και δη το 2017, έτος κατά το οποίο 22χρονος ανιψιός του "έφυγε" από τη ζωή εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, και ατενίζει το μέλλον με πιο "καθαρή" ματιά.











TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ