VIRAL

Ο αποχαιρετισμός του Μασούντ στη Λας Πάλμας

Ο αποχαιρετισμός του Μασούντ στη Λας Πάλμας

Ο Μασούντ Σοτζέι αποχαιρέτησε τα Κανάρια Νησιά και τη Λας Πάλμας με ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια της "ουνιόν" για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το μήνυμα του Ιρανού, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ.

Ακόμα και μέσα στη μέρα ή το αργότερο την Πέμπτη (28/12), ο Μασούντ Σοτζέι θα κάνει το τελικό ραντεβού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Και όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το Sport24.gr, αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή, θα ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα".

Άλλωστε κι ο ίδιος ο Ιρανός, ξεκαθαρίζει ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα μας. Στον αποχαιρετισμό του προς τη Λας Πάλμας, στις προπονήσεις της οποίας συμμετείχε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με ομαδική φωτογραφία στα αποδυτήρια της "ουνιόν" ευχαριστεί τη νησιωτική ισπανική ομάδα για την ευκαιρία που του έδωσε να κρατηθεί σε φόρμα.

"Γεια σε όλους. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στη Λας Πάλμας, τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, τον αθλητικό διευθυντή, Τόνι Κρουθ, τον προπονητή, Πακίτο, και όλη την πρώτη ομάδα που με φιλοξένησε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και μου επέτρεψε να προπονηθώ μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα.

Η Λας Πάλμας, ο κόσμος της και το νησί θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί εκεί πέρασα μαζί με την οικογένειά μου πολύ όμορφες αθλητικές και προσωπικές στιγμές, τις οποίες θα θυμάμαι με αγάπη.

Εύχομαι στη Λας Πάλμας να πάρει τα αποτελέσματα που αξίζει αυτό το χρόνο, το 2018, και να εξασφαλίσει την παραμονή στην Primera División, εκεί όπου ανήκει. Φιλιά στην "αμαρίγια" οικογένεια και όλους του κατοίκους των Καναρίων Νήσων. Θα τα πούμε σύντομα", ανέφερε ο Ιρανός.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ