VIRAL

Ο Άδωνις, ο Σόιμπλε και το πούλμαν της Μέρκελ

Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, επί του κατατεθέντος πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων,  καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, επί του κατατεθέντος πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έχοντας ως πηγή έμπνευσης το πούλμαν με το οποίο γύρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods από την Κωνσταντινούπολη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα οι πολιτικοί έχουν χρησιμοποιήσει παραδείγματα από τον αθλητισμό για να σχολιάσουν τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. Αυτός που το έπραξε τελευταίος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα όσα έγιναν στο τελευταίο Eurogroup και το θέμα του χρέους.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter είχε σχολιάσει για τις εξελίξεις: "Σήμερα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Έχουμε μια συμφωνία που ανταποκρίνεται στις θυσίες του ελληνικού λαού. Με ενότητα και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά για τη δίκαιη ανάπτυξη και την επούλωση των πληγών της κρίσης".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει στο παραπάνω σχόλιο και εμπνεύστηκε από την επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού Superfoods από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν. "Μετά τον θρίαμβο @atsipras ακούγεται ότι η Μέρκελ αναγκάζει τον Σόιμπλε, να γυρίσει στο Βερολίνο με πούλμαν..." έγραψε σχετικά.

Δείτε το tweet του:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ