VIRAL

Ντεμπούτο με Μέσι στο νέο λογαριασμό Instagram ο γιος του Κριστιανο!

Portuguese soccer player Christiano Ronaldo, second from right, and son Cristiano Ronaldo Jr., right, sit beside Argentinian soccer player Lionel Messi, left, and wife Antonella during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Portuguese soccer player Christiano Ronaldo, second from right, and son Cristiano Ronaldo Jr., right, sit beside Argentinian soccer player Lionel Messi, left, and wife Antonella during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Ζούνιορ δημιούργησε νέο λογαριασμό στο Instagram, η πρώτη φωτογραφία ήταν με τον πατέρα του, αλλά η δεύτερη με τον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίον επιφύλασσε αφιέρωση στη λεζάντα. (photo)

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι επτά ετών και μπαίνει όλο και πιο ενεργά στον κόσμο των social media, καθώς μετά τον πρώτο λογαριασμό (CR7 Junior), δημιούργησε και δεύτερο. Από τη Δευτέρα (4/12), ενεργοποιήθηκε ο νέος ( πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να τον ακολουθήσετε).

Μπορεί η πρώτη φωτογραφία να ήταν με τον πατέρα του, αλλά η δεύτερη ήταν με τον Λιονέλ Μέσι. Ο μικρός δημοσίευσε μια φωτογραφία κατά την οποία συνοδεύεται από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και χαιρετά τον Αργεντινό. Άλλωστε, ο θαυμασμός του για τον "Pulga" είναι δεδομένος.

Ιδιαίτερης μνείας αξίζει η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του: "Ευχαριστώ ίνδαλμά μου". Ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες και videos. Από το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, σε μία δική του, ένα video με τον πατέρα του και μία ακόμη με κοινή με τον Πορτογάλο "σταρ" των "μερένγκες".

Ντεμπούτο με Μέσι στο νέο λογαριασμό Instagram ο γιος του Κριστιανο!

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant/ Ιnstagram mrahunter

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ