VIRAL

#NeymarChallenge: Η νέα "τρέλα" στο twitter

Brazil's Neymar holds his shinbone during the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Brazil's Neymar holds his shinbone during the quarterfinal match between Brazil and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena, in Kazan, Russia, Friday, July 6, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP/FRANCISCO SECO

Η Βραζιλία δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο Mουντιάλ, σε αντίθεση με τον Νεϊμάρ που έκανε (για όλους τους λάθος λόγους) trending topic στο twitter το #NeymarChallenge. Δείτε και θα καταλάβετε.

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα θυμόμαστε πολλά πράγματα. Τις εκπλήξεις, τους αποκλεισμούς των φαβορί, τη διοργανώτρια που έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά. Επιπλέον, θα θυμόμαστε και την παρουσία του Νεϊμάρ στη διοργάνωση και όσα αυτή άφησε. Ένα από αυτά είναι το #NeymarChallenge, η νέα "τρέλα" στο twitter.

Οι πολλές και σε μερικές περιπτώσεις αχρείαστες πτώσεις του Βραζιλιάνου κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ έγιναν viral και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους χρήστες του twitter, οι οποίοι "ξεδιπλώνουν" τις υποκριτικές ικανότητές τους σε videos που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Κεντρική photo: AP/Francisco Seco

Ιδού μερικά από τα καλύτερα:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ