VIRAL

Μεσαίο δάχτυλο από Κόντι και Προύτσο στο σήμα της Λίβερπουλ

Μεσαίο δάχτυλο από Κόντι και Προύτσο στο σήμα της Λίβερπουλ

Δύο θρύλοι της Ρόμα, οι Ρομπέρτο Προύτσο και Μπρούνο Κόντι, έκαναν άσεμνη χειρονομία μπροστά στο σήμα της Λίβερπουλ και το μετάνιωσαν.

Δύο αστέρια της Ρόμα στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών 1984 με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Προύτσο και Μπρούνο Κόντι, προκάλεσαν σάλο με μία φωτογραφία που τράβηξαν τη Δευτέρα, στην οποία εμφανίζονται να κάνουν άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στο σήμα της Λίβερπουλ.

Οι δύο βετεράνοι πόζαραν για μία σειρά φωτογραφιών οι οποίες θα είχαν ιδιωτικό χαρακτήρα, αν δεν ανέβαζε μία εξ αυτών στα social media της η κόρη του Προύτσο. Αν και την κατέβασε άμεσα, διάφορα ΜΜΕ πρόλαβαν να την αποθηκεύσουν και να τη δημοσιεύσουν, προκαλώντας σάλο στην κοινή γνώμη.

Ο Προύτσο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Radio" την Τρίτη, ανήμερα του αγώνα των δύο ομάδων στο "Άνφιλντ" για τα ημιτελικά του θεσμού, ώστε να απολογηθεί για το συμβάν: "Τραβήξαμε εκείνη τη φωτογραφία με χιούμορ. Αν κάποιος προσεβλήθη, απολογούμαι εκ των προτέρων. Το χαμόγελο στα χείλη μας αποδεικνύει ότι όλα έγιναν καλή τη πίστη".

Ο Κόντι, από την πλευρά του, εκτός από θρύλος της Ρόμα αποτελεί και διευθυντικό στέλεχος του συλλόγου, δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων "Ansa": "Μία στιγμή ιδιωτικής χαράς έγινε δημόσια χωρίς να το αντιληφθούμε και μετατράπηκε σε μία απαράδεκτη χειρονομία για την οποία αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ. Βρίσκομαι στον χώρο του ποδοσφαίρου μια ζωή και τα τελευταία 25 χρόνια προσπαθώ να μεταδώσω τις αξίες μου σε όλα τα παιδιά με τα οποία εργάζομαι, αρχίζοντας από τον σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν προσέβαλα ποτέ κάποιον σύλλογο, πόσο μάλλον μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Ο σεβασμός μου για τον αντίπαλο είναι εκτός συζήτησης".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ