VIRAL

"Καλησπέρα σας, είμαι ο Λάζαρος από την ΑΕΚ"

"Καλησπέρα σας, είμαι ο Λάζαρος από την ΑΕΚ"

Σε ένα ξεκαρδιστικό video που δημοσίευσε η ΑΕΚ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μοιράζει τηλεφωνικά σκούτερ σε τυχερούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Η δυσκολία αναγνώρισης, η έκπληξη και bonus ο ύμνος ύστερα από παράκληση του ποδοσφαιριστή.

Το να κερδίζει ένας οπαδός δώρο από την αγαπημένη του ομάδα δεν είναι και το πιο σπάνιο. Το να του ανακοινώνει ένας ποδοσφαιριστής αυτής, όχι και το πιο συνηθισμένο.

Η ΑΕΚ μοίρασε σκούτερ σε τρεις τυχερούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και αυτοί το έμαθαν δια τηλεφώνου από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης κάλεσε από το τηλέφωνο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ τους... ανυποψίαστους τυχερούς. Μπορεί οι συνομιλητές να δυσκολεύτηκαν να τον πιστέψουν, αλλά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι απολαυστικές ατάκες στο διάλογο του ποδοσφαιριστή με τους οπαδούς της ομάδας. Από τα κορυφαία σημεία του video, αυτό στο οποίο ο τυχερός νέος κάτοχος ενός σκούτερ τραγουδά το ρεφρέν του ύμνου της ομάδας ύστερα από παράκληση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ