VIRAL

Η Χαλ απομάκρυνε τον Μπρους από το Twitter

Hull City's Gaston Ramirez, left, celebrates his goal with teammate Alex Bruce, right, during their English Premier League soccer match between Sunderland and Hull City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Friday, Dec. 26, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Hull City's Gaston Ramirez, left, celebrates his goal with teammate Alex Bruce, right, during their English Premier League soccer match between Sunderland and Hull City at the Stadium of Light, Sunderland, England, Friday, Dec. 26, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Η Χαλ διεμήνυσε στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, Άλεξ Μπρους, την απομάκρυνσή του από την ομάδα μέσω ανάρτησης στο Twitter. Η Μάδεργουελ συνέχισε την πλάκα με... ανακοίνωση συμβολαίου εννιά ετών! (φωτογραφία)

Ο υποβιβασμός από την Premier League στην Championship φέρνει και την εκκαθάριση. Ο Μάρκο Σίλβα αποχώρησε, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με αρκετούς ποδοσφαιριστές της Χαλ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, Άλεξ Μπρους, το έμαθε από το... Twitter. "Ο Αλεξ Μπρους είναι επικεφαλής της λίστας των παικτών που θα αφήσουν τη Χαλ", αναφέρει το post της αγγλική ομάδας.

Ο Μπρους αφού έμαθε για την απομάκρυνσή ευχαρίστησε τους "τίγρεις": "Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Εύχομαι τα καλύτερα".

Λίγη ώρα αργότερα, η Μάδεργουελ ανακοίνωσε τη σύναψη εννιαετούς (!!) συνεργασίας με τον 32χρονο, για να συνεχίσει την πλάκα. Ο ίδιος δεν έδειξε να κάμπτεται από την πλάκα και υποσχέθηκε να τους δει στην προετοιμασία.

Η Χαλ απομάκρυνε τον Μπρους από το Twitter

Photo credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ