VIRAL

Η τρομερή αντίδραση του Μπάρτρα για την πιο θαρραλέα οπαδό της Ντόρτμουντ

Η τρομερή αντίδραση του Μπάρτρα για την πιο θαρραλέα οπαδό της Ντόρτμουντ

Ο Μαρκ Μπάρτρα εντόπισε μία άκρως θαρραλέα οπαδό της Μπορούσια Ντόρτμουντ και την αναζητά μέσω Twitter για να της χαρίσει τη φανέλα του!

Η τελευταία πρωτοβουλία του Μαρκ Μπάρτρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε ένα απρόοπτο, με τον Ίκερ Κασίγιας να εισβάλει στο live που έκανε μέσω Facebook και να "τρολάρει" τον παίκτη της Ντόρτμουντ. Ωστόσο, ο Ισπανός αμυντικός δεν πτοείται και συνεχίζει να επιδεικνύει τρομερή... επινοητικότητα στον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί.

Αυτή τη φορά, ο 26χρονος βρήκε μια -αν μη τι άλλο σπάνια- φωτογραφία και τη δημοσίευσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, συνοδευόμενη από ένα αίτημα προς το κοινό του. Σε αυτήν απεικονίζεται μία τρομερή οπαδός της Ντόρτμουντ, η οποία στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα στους "κιτρινόμαυρους" και στη Σάλκε στη "Veltins Arena", κάθισε ανάμεσα σε ένα μάτσο από οπαδούς των "βασιλικών μπλε", ξεχωρίζοντας σαν τη... μύγα μέσ' στο γάλα.

Χρησιμοποιώντας την εν λόγω φωτογραφία, λοιπόν, ο Μπάρτρα ζήτησε από όλους να γίνει retweet, ώστε να βρει την κοπέλα και να της προσφέρει τη φανέλα του! "Θέλω να συναντήσω αυτή τη γυναίκα! Θα με βοηθήσετε να τη βρω; Θέλω να της δωρίσω τη φανέλα μου! Βοηθήστε με retweet και hashtag", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ