VIRAL

Η Στεφανίδη ξεπέρασε Ισινμπάγεβα και πλησιάζει... Μπούμπκα από γκάφα της "Equipe"

Η Στεφανίδη ξεπέρασε Ισινμπάγεβα και πλησιάζει... Μπούμπκα από γκάφα της "Equipe"
EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη σμπαράλιασε το παγκόσμιο ρεκόρ της Γέλενα Ισινμπάγεβα και πλέον κυνηγάει αυτό το Σεργκέι Μπούμπκα, όπως προκύπτει από μία γκάφα της "Equipe"! (pic)

Με τέτοιο αδιανόητο σερί νικών από την Κατερίνα Στεφανίδη, είναι λογικό να τα χάνουν οι δημοσιογράφοι με τις επιδόσεις της και να μην αποφεύγουν τις γκάφες.

Πριν από μία εβδομάδα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η κορυφαία Ελληνίδα επικοντίστρια συμμετείχε στο μίτινγκ της Ρουέν και έκανε το 17/17 στους τελευταίους αγώνες της, κατακτώντας ακόμα μία νίκη.

Η καλύτερη επίδοσή της ήταν τα 4,82μ. και μπορεί να πραγματοποίησε ακόμα τρία άλματα στα 4,92μ., στην προσπάθειά της να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Την επόμενη μέρα, η "Equipe" δημοσίευσε κείμενο για το μίτινγκ και είχε τα αποτελέσματα του άλματος επί κοντώ, με τη Στεφανίδη νικήτρια στις γυναίκες και τον Κώστα Φιλιππίδη τρίτο στους άνδρες.

Μόνο που η επίδοση της 28χρονης ολυμπιονίκη και πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου δεν ήταν 4,82μ., αλλά 5,82μ., που συνιστά αδιανόητο παγκόσμιο ρεκόρ γυναικών (5,06μ. στον ανοιχτό στίβο από τη Γέλενα Ισινμπάγεβα) και ανταγωνίζεται άνετα επιδόσεις ανδρών!

Φυσικά, πρόκειται για τον "δαίμονα του τυπογραφείου" που πρόσθεσε ένα μέτρο στην επίδοση της Στεφανίδη, κάτι που χαροποίησε την ίδια, πάντως, σχολιάζοντας τα όσα έγραψε ο χρήστης του twitter, Ζαν Κριστόφ Πετιζάν, ο οποίος ανέβασε το σχετικό απόκομμα στο διαδίκτυο.

"Σπουδαία νέα χθες, που καλύφθηκαν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ γυναικών. Ευχαριστούμε Equipe γι' αυτήν τη πληροφορία", ήταν το σχόλιό του, για να απαντήσει με δύο χαμογελαστά emojis η Στεφανίδη και τη φράση "και με διαφορά μάλιστα".



"ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ"

Η χαρά της Στεφανίδη, πάντως, θα ήταν μεγαλύτερη αν αντί για παγκόσμιο ρεκόρ, η "Equipe" της... χάριζε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Αυτή ήταν η επιλογή της σε μία διαδικασία Q&A μέσα σε 60 δευτερόλεπτα για λογαριασμό της IAAF.

Μάλιστα, σε σχολιασμό ενός χρήστη του twitter πως το παγκόσμιο ρεκόρ θα ήταν προτιμότερο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκρίθηκε ότι "κυριολεκτικά σε κάθε μίτινγκ κάθε μέρα κάποιος μπορεί να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ τα μετάλλια κρατούν για πάντα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ