VIRAL

Η Όλνταμ διαψεύδει πρόταση στον... Αλέξις Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Όλνταμ έδωσε συνέχεια στο τρολάρισμα του Ράιαν ΜακΛάφλιν, διαψεύδοντας μέσω twitter πως έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες!

Όρεξη για τρολάρισμα είχε ο 23χρονος Βορειοϊρλανδός μπακ της Όλνταμ, Ράιαν ΜακΛάφλιν, που το απόγευμα της Τρίτης (16/1) καλούσε την ομάδα του μέσω twitter να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός επιθετικός φεύγει από την Άρσεναλ, η Σίτι αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του, η Τσέλσι δεν μοιάζει διατεθειμένη να εμπλακεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να τρέχει μόνη της στην κούρσα της απόκτησης του παίκτη.

Ο ΜακΛάφλιν είχε όρεξη για πλάκες, το ίδιο όμως και ο διαχειριστής του λογαριασμού της ομάδας στα social media, που γρήγορα απάντησε με... διάψευση!

"Ο σύλλογος είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι καμία πρόταση δεν έχει γίνει για τον Αλέξις Σάντσες. Ωρίμασε, Ράιαν", ήταν το επικό tweet, με το οποίο η Όλνταμ αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την υπόθεση Σάντσες...!

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ