VIRAL

Η Μαρίνα της καρδιάς μας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS /  ÊÁËÁÈÇÓ(Á) ÔÏÕÐÁÍ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / ÊÁËÁÈÇÓ(Á) ÔÏÕÐÁÍ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εορτάζουσα σήμερα Μαρίνα Τσαλή ανήκει στα... πιο επιτυχημένα μέλη του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση 11 τίτλων επί των ημερών της. Σίγουρα ανήκει στα πιο αγαπητά πρόσωπα, ακόμα πιο σίγουρα στα πιο όμορφα.

Η Μαρίνα Τσαλή είναι η διερμηνέας του Ολυμπιακού από το 2008. Θα έλεγες ότι είναι και ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ομάδας. Σίγουρα είναι από τα πιο επιτυχημένα, διότι επί των ημερών της οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κατακτήσει 12 τίτλους!

Είναι μια όμορφη γυναίκα σε έναν άκρως ανδροκρατούμενο χώρο και το γεγονός ότι δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, αποδεικνύει τον επαγγελματισμό της -και τα διακριτά όρια που έχει βάλει μεταξύ της δουλειάς της και της ζωής της. Όχι πες μου ποια άλλη θα "πόσταρε" φωτογραφίες σαν και αυτές που ακολουθούν και θα έχαιρε στα σχόλια του σεβασμού που απολαμβάνει εκείνη;

Στα χρόνια που εργάζεται στους Πειραιώτες, παντρεύτηκε (οδεύει προς τον εορτασμό της 11ης επετείου) και απέκτησε δυο κοριτσάκια που συνήθως βρίσκονται κοντά της, στις εξέδρες του γηπέδου, στους αγώνες.

Γνωρίζει ισπανικά, γιατί όπως έχει πει της άρεσε η γλώσσα και γενικότερα η λάτιν κουλτούρα. Ήθελε να καταλαβαίνει τι λένε στους στίχους τους οι Mano Negra, ενώ ένα από τα όνειρα που είχε ήταν να ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική. Ταξίδεψε στην Ισπανία, όπου διεύρυνε τις σπουδές της.

Το 2008 η διοίκηση Σωκράτη Κόκκαλη έκρινε πως είναι η κατάλληλη για να μεταφράζει όσα είχε να πει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στα ΜΜΕ, αλλά και για να δώσει μια χείρα βοηθείας με τους ποδοσφαιριστές που μιλούσαν την ισπανική γλώσσα. Στα πλεονεκτήματα της για να πάρει τη δουλειά, ήταν ότι παρακολουθούσε ποδόσφαιρο, συν του ότι από το 2003 εργαζόταν για τους "ερυθρόλευκους", κάνοντας μεταφράσεις για το επίσημο περιοδικό της ομάδας και από το 2006 δούλευε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ως ο συνδετικός κρίκος των ισπανόφωνων παικτών με την ομάδα και τα Μέσα.

Μια επίσκεψη στο λογαριασμό που έχει στο Instagram είναι αρκετή για να δεις πως έχει ουκ ολίγα ενδιαφέροντα, με την απόλυτη προτεραιότητα να είναι η οικογένεια της. Και μετά ο Ολυμπιακός. Χρόνια πολλά Μαρίνα!

..looking forward to seeing some football..

A post shared by Marina Tsali (@marinatsali) on

..sunkissed

A post shared by Marina Tsali (@marinatsali) on

Salt in the air & Sand in our hair

A post shared by Marina Tsali (@marinatsali) on

lista!

A post shared by Marina Tsali (@marinatsali) on

God.. i LOVE this team!

A post shared by Marina Tsali (@marinatsali) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ