VIRAL

Φύσσας: "Παρί, δεν είχες Γιούρκα"

epa000226578 Portugal's Cristiano Ronaldo(R) fights for the ball with Greek Giourkas Seitaridis during  the EURO 2004 Final between  Portugal and Greece at Luz stadium in Lisbon on Sunday 04 July 2004.  EPA/PAULO CARRICO NO MOBIL APPLICATIONS
Σεϊταρίδης, Ρονάλντο EPA

Ο Τάκης Φύσσας είδε το Ρεάλ - Παρί, τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει δύο γκολ και μέσω instagram έστειλε μήνυμα στην ομάδα του Παρισιού με φωτογραφία του Γιούρκα Σεϊταρίδη να μαρκάρει τον Πορτογάλο σταρ.

Δύο γκολ σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη (3-1) της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο Πορτογάλος ισοφάρισε με πέναλτι, ενώ ήταν αυτός που έκανε το 2-1, προτού ο Μαρσέλο ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, παρακολούθησε την αναμέτρηση του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και λίγο μετά το ματς έστειλε... μήνυμα στην Παρί Σεν-Ζερμέν μέσω instagram.

Ο άλλοτε διεθνής αριστερός μπακ ανέβασε φωτογραφία του Γιούρκα Σεϊταρίδη να μαρκάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό του Euro 2004, γράφοντας το εξής σχόλιο: "Παρί, δεν είχες Γιούρκα σήμερα".

Ο Σεϊταρίδης τα είχε καταφέρει περίφημα κόντρα στον 19χρονο τότε Κριστιάνο τόσο στην πρεμιέρα του αλησμόνητου Euro, όσο και στον τελικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το απίστευτο τρικ του Ρονάλντο στην εκτέλεση πέναλτι με την Παρί!
Βίντεο: Το πέναλτι που ζητά η Παρί Σεν Ζερμέν στο χέρι του Ράμος
Η Φουενλαμπράδα τρόλαρε την Παρί Σεν-Ζερμέν
Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγύρισαν έξαλλα γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Παρί
Κράξιμο σε Έμερι από τις γυναίκες του Ντι Μαρία και του Τιάγκο Σίλβα!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ