VIRAL

Ευχές με τρέξιμο από Σάχοβ και Κονοπλιάνκα

Ευχές με τρέξιμο από Σάχοβ και Κονοπλιάνκα

Δείτε τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο οι κολλητοί φίλοι Εβγέν Σάχοβ και Εβγέν Κονοπλιάνκα ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα στους followers τους. (video)

Οι δύο... Ευγένηδες, Σάχοβ και Κονοπλιάνκα είναι φίλοι από τα χρόνια τους στην Ντνίπρο. Και η φιλία τους, τούς οδήγησε να πάνε, μαζί με τις συντρόφους τους, διακοπές τις μέρες των Χριστουγέννων.

Βρέθηκαν στο Ντουμπάι, αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι χαλάρωσαν πλήρως. Απόδειξη και το video, στο οποίο, πάνω στον διάδρομο γυμναστηρίου, τρέχοντας, οι άσοι του ΠΑΟΚ και της Σάλκε αντίστοιχα εύχονται Καλά Χριστούγεννα.Δείτε το video από το λογαριασμό του Κονοπλιάνκα στα social media:

ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΣΑΜΠΡΑΝΟ

Μπορεί αυτή την περίοδο ο Κάρλος Σαμπράνο να ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει στο δεύτερο μισό της περιόδου, καθώς έχει ενημερωθεί από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι δεν υπολογίζεται, ωστόσο, βρήκε τον χρόνο για να παντρευτεί.

Η τελετή έγινε στη Λίμα του Περού και την είδηση αποκάλυψε ο άσος της Λοκομοτίβ Μόσχας, Τζέφεσρον Φαρφάν (έχει περάσει και από Αϊντχόφεν, Σάλκε) που ήταν παρών στον γάμο. Μάλιστα, στην φωτογραφία που ανέβασε, έκανε και πλάκα, σχολιάζοντας "χάσαμε άλλον ένα αδερφό". Φωτογραφία με τον γαμπρό Σαμπράνο ανέβασε και ο κουμπάρος του στον δικό του λογαριασμό:

Ευχές με τρέξιμο από Σάχοβ και Κονοπλιάνκα
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ