VIRAL

Eurovision: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο

Eurovision: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο

Τηλεοπτικό κοινό και επιτροπές από την ελληνική ομογένεια επέλεξαν το κομμάτι, με το οποίο θα διαγωνιστεί η Demy στο διαγωνισμό της Eurovision, στην εκδήλωση που παρουσίασε η αθλητικογράφος, Έλενα Μπουζαλά, μαζί με τον Αντώνη Λουδάρο. (VIDEOS)

Ελληνικός τελικός ήταν και πάει. Με μια λιτή εκπομπή, η ΕΡΤ παρουσίασε τρία εντυπωσιακά βίντεο κλιπ για ισάριθμα τραγούδια και έδωσε το λόγο στους τηλεθεατές προκειμένου να αποφασίσουν για εκείνο που θα πάει στην Eurovision και το Κίεβο.

H αθλητικογράφος της κρατικής τηλεόρασης, Έλενα Μπουζαλά και ο ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος, παρουσίασαν τους συντελεστές των κομματιών και συνδέθηκαν με κάθε μία από τις επιτροπές από όλο τον κόσμο, που έδωσαν το 30% του αποτελέσματος, ενώ το 70% προέκυψε από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών.

Ειδικότερα, την ψήφο τους έδωσαν εκπρόσωποι των κοινοτήτων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία (Νυρεμβγέρη και Μόναχο), την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία. Το "This is Love" είναι το κομμάτι που επιλέχθηκε και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό.

Όπως ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής, τα αποτελέσματα από την τηλεφωνική ψηφοφορία του κοινού θα αναρτηθούν το πρωί της Τρίτης στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ. Δείτε την ανακοίνωση των παρουσιαστών για το νικητήριο κομμάτι, από το συνδυασμό επιτροπών και τηλεθεατών.

Ακούστε και το τραγούδι που στέλνουμε στον διαγωνισμό...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ