VIRAL

Εντυπωσιάζει ο ανασυρόμενος αγωνιστικός χώρος στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Εντυπωσιάζει ο ανασυρόμενος αγωνιστικός χώρος στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Η Τότεναμ έδωσε στην κυκλοφορία δύο εντυπωσιακά video που δείχνουν τις πρώτες δοκιμές του μηχανισμού για τον ανασυρόμενο αγωνιστικό χώρο του νέου της γηπέδου.

Ότι η τεχνολογία προχωρά με αλματώδεις ρυθμούς είναι γνωστό. Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετά γήπεδα στα οποία ο αγωνιστικός χώρος βγαίνει έξω από το γήπεδο για να συντηρηθεί και στη συνέχεια επανέρχεται μέσα σε αυτό.

Στο νέο γήπεδο της Τότεναμ τα πράγματα δε θα είναι τόσο απλά. Ο ανασυρόμενος αγωνιστικός χώρος της νέας έδρας των "Spurs" αποτελεί κάτι το καινοτόμο.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το γήπεδο θα πρέπει να φιλοξενεί και αγώνες ράγκμπι για τουλάχιστον μία δεκαετία έτσι το γήπεδο θα έχει δύο αγωνιστικούς χώρους! Ο ένας θα είναι με συνθετικό χλοοτάπητα και σε αυτών θα γίνονται οι αγώνες του ράγκμπι και από πάνω του θα τοποθετείται με ειδικές τροχαλίες ο φυσικός χλοοτάπητας για τους αγώνες ποδοσφαίρου.

Η Τότεναμ έδωσε στη δημοσιότητα video με την πορεία των έργων και τα πρώτα δοκιμαστικά τεστ που έγιναν με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές.



Δείτε πως θα λειτουργεί ο μηχανισμός όταν ολοκληρωθεί

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ