VIRAL

Απίθανο τρολάρισμα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σάλκε

Schalke's Guido Burgstaller, right, and Dortmund's Sokratis, left, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Schalke's Guido Burgstaller, right, and Dortmund's Sokratis, left, challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Ντόρτμουντ θέλησε να τρολάρει από τους λογαριασμούς της στα social media τη Σάλκε στο ημίχρονο (4-0), αλλά πήρε την απάντηση που της αναλογούσε στο τελικό αποτέλεσμα (4-4) από τους "βασιλικούς μπλε". (video)

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 4-0 στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ (13η αγωνιστική της Bundesliga) αλλά βιάστηκε να πανηγυρίσει, αφού η Σάλκε είπε την τελευταία κουβέντα με τέσσερα γκολ στο 2ο ημίχρονο, παίρνοντας μία ιστορική ισοπαλία.

Η γηπεδούχος ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος (κεντρική φωτογραφία), θέλησε να τρολάρει από τους λογαριασμούς της στα social media τους "βασιλικούς μπλε" στο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 4-0 υπέρ της.

Αρχικά δημοσίευσε ένα GIF με τον Τοπράκ να πίνει καφέ (σε στυλ... "στην υγειά σας") και τον Ομπαμεγιάνγκ (σκόρερ του πρώτου γκολ της αναμέτρησης, αλλά αποβλήθηκε στο 72ο λεπτό) να καθαρίζει το τζάμι της κάμερας.

Η Σάλκε επανήλθε κι έφυγε με το βαθμό από το "Signal-Iduna-Park" και δεν θα μπορούσε παρά να "πληρώσει με το ίδιο νόμισμα" την Ντόρτμουντ (ματιά Μπούργκσταλερ, καφές από Καλιτζιούρι, Φάρμαν). Σε κάθε περίπτωση μένει το επίπεδο με το οποίο πίκαραν η μία μάδα την άλλη για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αποδεχόμενες αμφότερες την υγιή λογική του πειράγματος σε ένα τοπικό ντέρμπι. Ακολουθούν τα posts της Ντόρτμουντ, η απάντηση της Σάλκε και τα highlights της αναμέτρησης:







Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ