VIRAL

Άλλαξε λουκ ο Λεβαντόβσκι!

Bayern's Robert Lewandowski reacts during a Group B Champions League soccer match between Bayern Munich and Celtic F.C. at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Robert Lewandowski reacts during a Group B Champions League soccer match between Bayern Munich and Celtic F.C. at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ξεχάστε τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι όπως τον ξέρατε! Ο Πολωνός έγινε ξανθός και παρουσίασε το νέο λουκ του στο instagram. (PHOTO)

Η διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω μπαράζ έδωσε την ευκαιρία στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό του. Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου ένιωσε την ανάγκη για μια αλλαγή και την έκανε!

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς φίλους του γι' αυτήν, παρουσιάζοντάς τους το νέο λουκ του με μια ανάρτηση στο instagram. "Μερικές φορές πρέπει να αλλάξεις κάτι" έγραψε χαρακτηριστικά ο ξανθός - πλέον - Λεβαντόβσκι.

Φυσικά, η ομάδα του δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και αναδημοσίευσε τη φωτογραφία του Πολωνού, τον οποίο και αποθέωσε για το στιλ του, χρησιμοποιώντας και το hashtag #LewanBLONDski. Εσάς σας αρέσει;

Άλλαξε λουκ ο Λεβαντόβσκι!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ