VIRAL

Αλεξανδρής: "Συγγνώμη από έναν άμπαλο για τα 130 κάλπικα γκολ"

꼦-°¶º olympiakos-aek
꼦-°¶º olympiakos-aek Aª¼¦-°¶º OLYMPIAKOS-AEK

Με σαφώς ειρωνική διάθεση, ο Αλέξης Αλεξανδρής, έδωσε την δική του απάντηση στους επικριτές του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Σε ποιους ζητάει... συγγνώμη ο βετεράνος φορ.

Νέο "χτύπημα" στο Facebook από τον Αλέξη Αλεξανδρή. Ο βετεράνος φορ έχει σαφώς ειρωνική διάθεση προς τους επικριτές του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως άμπαλο και άσχετο, ενώ ζητά... συγγνώμη για τα γκολ που έχει πετύχει, ενώ αναφέρθηκε σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στη διάρκεια της καριέρας του.

Παράλληλα, είπε πως είναι ντροπή του που ανέχτηκε τις πέτρες, τα ξύλα, τις ύβρεις, τα μπουκάλια "απ τα χέρια των ηθικών φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Συγκεκριμένα έγραψε:

"9χρονια ψευτιάς..130γκολ πέτσινα αντικανονικά συγγνώμη από όλους για τα κάλπικα αυτά γκολ από ένα άμπαλο κ άσχετο ποδοσφαιριστή ... κ ξέχασα να πω ότι κατηγορούμε κ για τρία πέναλτι σ' αυτά τα 25 χρόνια καριέρας κ δυσφήμησα το τέλειο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντροπή μου...που ανέχτηκα τις πέτρες, τα ξύλα, τις ύβρεις, τα μπουκάλια απ' τα χέρια των ηθικών φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.......

Υ.Γ. Συγγνώμη απ την ΒΕΡΟΙΑ, ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΑΛΛΙΘΈΑ, ΛΑΡΙΣΑ Κ' ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Κ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..."

Αλεξανδρής: "Συγγνώμη από έναν άμπαλο για τα 130 κάλπικα γκολ"

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Sport24.gr και τους Γιώργο Περπερίδη-Ηλία Καλλονά.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ