VIRAL

Αγκαλιά με τον Σούκερ ο Παπαδόπουλος στο Κίεβο

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Κίεβο για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ και δεν έχασε την ευκαιρία βλέποντας τον Νταβόρ Σούκερ να φωτογραφηθεί μαζί του.

Στο Κίεβο όπου διεξάγεται σε λίγη ώρα ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ και τη Λίβερπουλ βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός θα έχει την τύχη να είναι ανάμεσα στους θεατές που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον σπουδαίο τελικό ενώ ζει φυσικά από κοντά και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Κίεβο.

Ο Παπαδόπουλος μάλιστα βρέθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο και με τον Νταβόρ Σούκερ, το νυν πρόεδρο της κροατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και παλαίμαχο άσο.

Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του και να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ