NBA

Σεμινάριο γκάφας από τους παίκτες των Νάγκετς!

Σεμινάριο γκάφας από τους παίκτες των Νάγκετς!

Απίστευτο βίντεο με τους παίκτες των Νάγκετς να αφήνουν τον χρόνο να κυλάει εις βάρος τους στο ματς με τους Κινγκς, την ώρα που η μπάλα ήταν στο παρκέ χωρίς κάτοχο. Δείτε και θα καταλάβετε τι εννοούμε (VIDEO)

Οι Σακραμέντο Κινγκς ήταν μπροστά με 15 πόντους απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς (109-94) και απέμεναν 2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι επανέφεραν την μπάλα από την τελική γραμμή και ο Τάι Λόσον δεν την άγγιξε καθόλου, αφήνοντας τον χρόνο να κυλάει, να κυλάει, να κυλάει, να κυλάει...

Τα 24 δευτερόλεπτα της επίθεσης δεν κυλούσαν, όχι όμως και ο χρόνος του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Λόσον δεν ήταν καν υποχρεωμένος να περάσει το κέντρο στα 8'', ώστε να μην αλλάξει η κατοχή. Κάποια στιγμή, η μπάλα σταμάτησε, όπως και ίδιος. Απλά κοιτούσαν τους αντιπάλους, που επίσης... κοιτούσαν και δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση.

Είτε σάστισαν είτε δεν ήξεραν τι να κάνουν. Είχαν σκοράρει στην προηγούμενη επίθεση, άρα ο χρόνος κυλούσε κανονικά. Όμως, από την στιγμή που ο Λόσον δεν την είχε ακουμπήσει, το 24άρι παρέμενε στα... 24 δευτερόλεπτα.

Και οι παίκτες των Νάγκετς δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Ούτε ο προπονητής τους βέβαια ήταν ιδιαιτέρως ζωηρός. Φοβερή φάση...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ