VIRAL

Ειρωνική απάντηση Μανωλά σε δημοσιεύματα, με duck face selfie μαζί με τον Τότι!

Ειρωνική απάντηση Μανωλά σε δημοσιεύματα, με duck face selfie μαζί με τον Τότι!

Η χειρονομία που έκανε στην πλάκα προς τον Ναϊγκολάν ο Μανωλάς, παρουσιάστηκε σε Μέσα ως άσεμνη κίνηση προς τον Τότι. Και ο Κώστας απασφάλισε! Δείτε τι πόσταρε στο instagram.

Το κλίμα στην Ρόμα ήταν εξαιρετικό μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Ουντινέζε το απόγευμα της Κυριακής και ο σκόρερ του μοναδικού γκολ για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ανέλαβε... δράση.

Ο Ρατζά Ναϊγκολάν λοιπόν ήθελε να "ενοχλήσει" τους Τότι και Μανωλά κατά την επιστροφή της Ρόμα από το Ούντινε και ο Έλληνας άσος του απάντησε με... χειρονομία και χαμόγελο. Από την πλευρά του ο Τότι αρκέστηκε στο να κάνει μία γκριμάτσα.

Ωστόσο δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε ιταλικά Μέσα, και αναπαράχθηκαν και στην Ελλάδα, έγραψαν ότι ο Κώστας Μανωλάς έκανε άσεμνη χειρονομία με αποδέκτη τον Τότι!

Πώς απάντησε ο Έλληνας αμυντικός; "Αντί να επινοείτε πράγματα, γράψτε κάτι αληθινό!!", πόσταρε στο instagram σε selfie με duck face μαζί με τον καπιτάνο.

Ο Μανωλάς πρόσφατα είχε κάνει επίθεση σε ιταλικό δημοσίευμα που τον ήθελε να αρνείται την παραμονή του στη Ρόμα, ενώ αλλού γράφτηκε ότι ο Τότι στην προηγούμενη selfie με τον Κώστα, "έδειξε" ότι ο νεαρός στόπερ φεύγει από την ομάδα.

Κοινώς, ο αμυντικός των τζαλορόσι είναι σε μεγάλο βαθμό εξαγριωμένος με πολλά που γράφονται και δεν χάνει την ευκαιρία να τα "χώνει" στον Τύπο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Όπως έκανε τώρα:

Invece di inventare le cose pensate a scrivere qualcosa vero!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Official Instagram (@kostasmanolas44) στις

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ