VIRAL

Πώς το φάγατε αυτό ρε παιδιά;

Πώς το φάγατε αυτό ρε παιδιά;

Οι παίκτες της Γκαζιάντεπσπορ θεώρησαν ότι η μπάλα είχε φύγει άουτ σε μία φάση και γύρισαν πλάτη στον αντίπαλο που ήταν μέσα στη μεγάλη περιοχή τους. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμεναν (video).

Όσκαρ... χαζομάρας κέρδισαν με το σπαθί τους οι παίκτες της Γκαζιάντεπσπορ και δη όσοι βρίσκονταν στην άμυνα, στη φάση του 94ου λεπτού του αγώνα με την Ελάζιγκσπορ. Μόνο έτσι εξηγείται η αντίδρασή τους, όταν ένας αντίπαλος, ο Βραζιλιάνος Τομ, έπεσε στην περιοχή για πέναλτι, με τον διαιτητή να μην συγκινείται.

Οι παίκτες της ουραγού ομάδας στη 2η τη τάξει κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος θεώρησαν ότι η φάση τελείωσε και η μπάλα έφυγε άουτ. Μόνο που ο μέσος των γηπεδούχων την είχε κρατήσει εντός αγωνιστικού χώρου, πιθανόν και με τη χρήση χεριού, με συνέπεια όταν σηκώθηκε, να είναι μόνος του, αφού όλοι του είχαν γυρίσει πλάτη και πήγαιναν προς το κέντρο!

Ο Τομ έκανε παράλληλη με τη γραμμή του άουτ κίνηση, έδωσε στον Αχμέτ Αράς που είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει και δεν είχε απομακρυνθεί και το 2-0 ήταν γεγονός...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ