VIRAL

Πώς θα γίνεις ο καλύτερος trainer στο Pokémon GO

Πώς θα γίνεις ο καλύτερος trainer στο Pokémon GO

Μη μένεις πίσω στο κυνήγι. 5 συμβουλές για να εκπαιδεύσεις όσο καλύτερα γίνεται τα Pokémon. (VIDEO)

Όλος ο πλανήτης μιλάει για το φαινόμενο επαυξημένης πραγματικότητας που παίζουν όλοι στα κινητά τηλέφωνα, το Pokémon GO . Πώς παίζεται; Οι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς Pokémon εμφανίζονται εικονικά σε πραγματικές τοποθεσίες, ενώ οι παίκτες καλούνται να τα εντοπίσουν με την κάμερα του κινητού τους και να τα πάρουν στην κατοχή τους ώστε να τα εκπαιδεύσουν.

Τι πρέπει να ξέρεις όμως για να γίνεις ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon;

1. Τι είδους Pokémon υπάρχουν και πού;

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί ώστε κάποια Pokémon να είναι πιο εύκολο να τα βρει κανείς, απ' ό,τι άλλα. Όμως μεγάλο ρόλο παίζουν και τα χαρακτηριστικά του καθενός. Για παράδειγμα, οι χαρακτήρες του νερού δεν θα βρεθούν στο βουνό ή στο σαλόνι, αντιθέτως θα βρεθούν σε περιοχές με θάλασσες, λίμνες, ποτάμια και ούτω καθ’ εξής. Αν λοιπόν γνωρίσεις λίγο καλύτερα τους χαρακτήρες που θες να έχεις, θα καταλάβεις και πού είναι πιο πιθανό να τους συναντήσεις.

2. Πότε πρέπει να ρίξεις την Pokeball;

Φαντάσου να έχεις βρει ένα από τα πιο σπάνια Pokémon και να μην καταφέρεις να το πιάσεις μόνο και μόνο επειδή δεν έριξες σωστά την PokeBall. Υπάρχει ένας ρυθμός και μια κατεύθυνση που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν οι παίκτες όταν ρίχνουν τη "μπάλα". Γύρω από τον κάθε χαρακτήρα που βρίσκουμε, εμφανίζεται ένας σταθερός και ένας κινούμενος κύκλος σε τέσσερα χρώματα ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας. Εμείς λοιπόν καλούμαστε να πετάξουμε την PokeBall με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει όσο δυνατόν πιο κοντά ή ακόμα και πάνω στο Pokémon. Όσο μικρότερος είναι ο χρωματιστός κύκλος δε, τόσο περισσότερους πόντους XP θα πάρουμε.

3. Χρησιμοποίησε σωστά το σύστημα εντοπισμού

Αν θέλεις να μάθεις τι είδους Pokémon υπάρχουν τριγύρω σου, το σύστημα εντοπισμού στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης δείχνει τον χαρακτήρα και δίπλα του 1-3 βήματα. Για παράδειγμα, τα 3 βήματα σημαίνουν πως το Pokémon είναι κοντά στην περιοχή που βρίσκεσαι, ενώ όσο πλησιάζεις προς αυτό, τα βήματα ελαττώνονται. Στην περίπτωση που απομακρύνεσαι, τα βήματα παραμένουν 3 και στο τέλος ενδέχεται να εξαφανιστεί και ο χαρακτήρας από το σύστημα εντοπισμού. Γι' αυτό μην αφήσεις να σου ξεφύγει κανένα!

4. Μετέφερε τα διπλά Pokémon

Πολλές φορές θα τύχει να πέσεις στο ίδιο Pokémon πάνω από μία φορά. Μην διστάσεις να τα πιάσεις όλα όμως, καθώς παίρνεις επιπλέον πόντους ανεβάζοντας το επίπεδό σου. Όταν έχεις μαζέψει πολλά ίδια Pokémon ωστόσο, μπορείς να μεταφέρεις όσα δεν χρειάζεσαι, κρατώντας τις καραμέλες (candies) τους για τα υπόλοιπα Pokémon.

5. Ξεζούμισε τα PokeStops

Τα PokeStops είναι σημεία στο χάρτη στα οποία μπορείς να πας και να συλλέξεις αυγά και PokeBalls. Σε περίπτωση όμως που έχεις ξεμείνει από προμήθειες, μπορείς να περιμένεις 5 λεπτά μέχρι να γίνει refresh και να μαζέψεις ξανά και ξανά όλα όσα χρειάζεσαι για να συνεχίσεις την εξερεύνηση και το ταξίδι σου!

ΠΗΓΗ: REDBULL.GR
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ