VIRAL

POLL: Ποιον Ευρωπαίο πολιτικό ερωτεύτηκε η Τζολί;

POLL: Ποιον Ευρωπαίο πολιτικό ερωτεύτηκε η Τζολί;

Η Αντζελίνα Τζολί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ και στις ΗΠΑ έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι έχει "τσιμπηθεί" με Ευρωπαίο πολιτικό. Αν ισχύει ένα τέτοιο σενάριο, ποιος λέτε να είναι; Η... μπάλα στα πόδια των αναγνωστών του Sport24.gr.

Η Αντζελίνα Τζολί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ. Αυτό φανταζόμαστε ότι το έχετε πληροφορηθεί όλοι. Και αν όχι, εδώ είμαστε εμείς για να καλύψουμε το κενό της ενημέρωσης και να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τους γνωστικούς σας ορίζοντες.

Γιατί τι αξίζει η ζωή χωρίς την αέναη προσπάθεια για γνώση; Ο Σωκράτης δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι "ένα ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα"; Εντάξει, ας αφήσουμε τους αρχαίους φιλοσόφους στην ησυχία τους και ας πάμε στο προκείμενο που δεν είναι άλλο από την Τζολί, τον χωρισμό της από τον Πιτ και την καρδιά της που φημολογείται πως έχει... κλαπεί από Ευρωπαίο πολιτικό.

Οι "αγεφύρωτες διαφορές" στη σχέση Τζολι-Πιτ οδήγησαν στους "τίτλους τέλους" έπειτα από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης, όπου φαίνεται πως τα προβλήματα ήταν πολλά και δεν υπήρχε τρόπος για να πορευτούν μαζί για περισσότερο διάστημα.

Πάμε και στο... αύριο όμως, διότι η Αντζελίνα (μας) φαίνεται πως έχει "τσιμπηθεί" από ηγέτη της Ευρώπης. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Την ώρα που πολλοί υποστηρίζουν πως "η πέτρα του σκανδάλου" είναι η Γαλλίδα ηθοποιός, Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία μάλιστα πήρε επίσημη θέση επί του θέματος, η Τζολί κοιτάζει την επόμενη μέρα στη ζωή της και στην καρδιά της.

Το περιοδικό Usa Today σε εκτενές ρεπορτάζ για τα αίτια του χωρισμού αναφέρει: "Ο Ρομπ Σάτερ, βετεράνος του γκόσιπ και μπλόγκερ στο Naughtygossip.com υποστηρίζει ότι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη είναι ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε σε ένα από τα ταξίδια της στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης της.

Αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει ακουστεί. Ποτέ δεν ξέρεις! Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Χόλιγουντ πια. Δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίζει ταινίες και βλέπει το μέλλον της να κάνει πολιτικό και φιλανθρωπικό έργο".

Πάντως, δεν προκύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εθνικότητα του Ευρωπαίου πολιτικού που έχει μαγέψει την Αντζελίνα Τζολί. Αλήθεια, εσείς τι λέτε;

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ