VIRAL

Ποια είναι η καλύτερη αθλητική ληστεία;

Ποια είναι η καλύτερη αθλητική ληστεία;

Με αφορμή το εντυπωσιακό promo video της EuroLeague, το Sport24.gr σάς θυμίζει την επίσης τρομερή ποδοσφαιρική διαφήμιση της Nike και σας καλεί να ψηφίσετε την κορυφαία αθλητική "ληστεία".

H νέα εντυπωσιακή διαφήμιση της EuroLeague εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν "έκλεψε", δίχως αμφιβολία, τις εντυπώσεις. Οι ιθύνοντες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έβαλαν δεκαέξι (16) παίκτες σε ρόλο ηθοποιών, δημιουργώντας ένα σίκουελ της περίφημης ταινίας "Η συμμορία των 11" με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ.

Μεταξύ των εκλεκτών κι οι "δικοί" μας, Γιάννης Μπουρούσης για τον Παναθηναϊκό και Βασίλης Σπανούλης για τον Ολυμπιακό. Με τον άσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σόνι Γουίμς για αρχηγό, στόχος των παικτών είναι να κλέψουν το τρόπαιο της EuroLeague, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως απολαυστικό.

Δείτε το VIDEO:

Το συγκεκριμένο κόνσεπτ μάς θύμισε την -επίσης τρομερή- ποδοσφαιρική διαφήμιση της Nike. Το 2000, η γνωστή αθλητική εταιρεία ένδυσης μετέτρεψε σε... ληστές τους Έντγκαρ Ντάβιντς, Λιλιάμ Τουράμ, Λουίς Φίγκο, Όλιβερ Μπίρχοφ, Φραντσέσκο Τότι, Άντι Κόουλ, Χιντετόσι Νακάτα και Πεπ Γκουαρδιόλα, οι οποίοι με "μπροστάρη" τον Λουίς Φαν Χάαλ είχαν ως αποστολή να κλέψουν τη νέα μπάλα της Nike. Μάλιστα, η διαφήμιση της Nike έγινε και ηλεκτρονικό παιχνίδι για το Play Station 1.

Θυμηθείτε τη διαφήμιση της Nike:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΡΟΜΕΡΟ video από την EuroLeague: Οι "διαρρήκτες" Σπανούλης και Μπουρούσης!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ