VIRAL

Πικέ, είσαι μία θεότητα!

Πικέ, είσαι μία θεότητα!

Ο Ζεράρ Πικέ συνάντησε τον Ιάπωνα τραγουδιστή, Πίκο και τραγούδησαν μαζί το μεγάλο σουξέ του δεύτερου, "Pen-Pineapple-Apple-Pen". Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! (VIDEO)

Εδώ και μερικές ώρες ο Ζεράρ Πικέ έχει καταφέρει επάξια να γίνει viral. Αιτία δεν είναι κάποιο ποδοσφαιρικό κατόρθωμα, αλλά ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και βρίσκεται όπου και να ψάξει κανείς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αυτή την περίοδο ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Ασία όπου μεταξύ άλλων είχε ραντεβού με τους ανθρώπους της ΚΟΝΑΜΙ.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του λοιπόν γνώρισε από κοντά τον Πίκο. Ποιος είναι ο κύριος; Πρόκειται για Ιάπωνα τραγουδιστή ο οποίος με το ξεχωριστό του στιλ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεχωρίσει. Το μεγάλο του σουξέ είναι το τραγούδι "Pen-Pineapple-Apple-Pen" ή πιο απλά "PPAP".

Πάρτε μία γεύση πριν πάμε στο... παρασύνθημα.

Αυτό λοιπόν το τραγούδι επέλεξε να τραγουδήσουν μαζί οι δύο άνδρες με τον Πικέ να προσπαθεί να μιμηθεί και το χορευτικό. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικό με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα να μην μπορεί να κρατηθεί ούτε ο ίδιος.

Απολαύστε το βίντεο.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ