VIRAL

Πικάρισμα οπαδών της Φιορεντίνα σε Μπουφόν

Fiorentina fans wave flags prior to the start of Italian Cup final match between Fiorentina and Napoli in Rome's Olympic stadium Saturday, May 3, 2014. (AP Photo/Gregorio Borgia, Pool)
Fiorentina fans wave flags prior to the start of Italian Cup final match between Fiorentina and Napoli in Rome's Olympic stadium Saturday, May 3, 2014. (AP Photo/Gregorio Borgia, Pool) AP

Οπαδοί της Φιορεντίνα πίκαραν τον γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν, κατά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) τον "βιόλα" με τη ΣΠΑΛ. (video)

Η Φιορεντίνα αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ (0-0) με τη ΣΠΑΛ στο "Artemio Franchi" για την 32η αγωνιστική της Serie A. Γκολ δεν υπήρχαν στη Φλωρεντία, αλλά υπήρχε πικάρισμα προς τον γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Άλλωστε η κόντρα "βιόλα" και "μπιανκονέρι" είναι γνωστή. Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΣΠΑΛ αρχικά, ωστόσο αναίρεσε την απόφασή του καθώς μετά από χρήση του VAR διαπιστώθηκε ότι ο Φελίπε είχε κάνει φάουλ στον Πεσέλα.

Τότε, οι οπαδοί της Φιορεντίνα ξεκίνησαν να φωνάζουν ρυθμικά:"Ιnsensibile, insensibile". "Αναίσθητος", δηλαδή σε μετάφραση από την ιταλική στην ελληνική γλώσσα. Ήταν η ίδια λέξη που είχε χρησιμοποιήσει ο "Τζίτζι" Μπουφόν μετά την ρεβάνς της Γιουβέντους με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League με αποδέκτη τον διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, για το πέναλτι που έδωσε στις καθυστερήσεις και την αποβολή του Ιταλού γκολκίπερ.



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ