VIRAL

Πέντε υπέροχα χαρακτηριστικά στα old school Fifa που λατρέψαμε!

Πέντε υπέροχα χαρακτηριστικά στα old school Fifa που λατρέψαμε!

Όσοι έχετε πιάσει στα χέρια σας χειριστήριο/πληκτρολόγιο και παίζετε παιχνίδια ξέρετε τη σειρά ποδοσφαίρου Fifa. Ώρα να σας γυρίσουμε σε 5 χαρακτηριστικά του τη δεκαετία του '90 τα οποία τα αγαπήσαμε και τα θέλουμε πίσω (VIDEO)

Από την Amiga στο Mega Drive και από το SNES στο Playstation και το Xbox. Το Fifa έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές από τις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι σήμερα.

Το Sport24.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται αξέχαστες στιγμές του γνωστού παιχνιδιού είτε αυτό αφορά φάσεις, τραγούδια και... παρατράγουδα.

Το κυνηγητό του διαιτητή

Fifa 1994. Κλασικό αστείο βίντεο με τον παίκτη να τρέχει για να ξεφύγει από τον διαιτητή για να μην δει κάρτα. Μπορούσες να τρέξεις όση ώρα ήθελες. Αλλά... Spoiler Alert: Στο τέλος την βλέπεις.

Αράουτ; Τι είναι αυτό;

Fifa 1995. Στο Meda Drive. Εκτός από την περιγραφή και τα ηχητικά εφέ είχαμε και την βοήθεια της γραμμής του πλαγίου, που λειτουργούσε υπέρ μας. Μάλιστα στο τέλος μπαίνει ένα απίστευτο γκολ με τη βοήθεια του... στρατηγού ανέμου.

Ίσως, το καλύτερο στο Fifa

Fifa 1997. Η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε πραγματικός ποδοσφαιριστής (Ζινολά) με σκοπό να καταγραφούν οι κινήσεις του για να γίνει πιο ρεαλιστικό το gameplay. Εκτός αυτού είχαμε και το indoor mode που μας χάρισε μοναδικές στιγμές. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει επίσης τα γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Μουσικάρα!

FIFA: Road to World Cup 98. Μάχη με το 1997 για το πιο ήταν το καλύτερο στην ιστορία της σειράς. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το κομμάτι στο intro από τους Blur (Song 2). Εκτός αυτού για πρώτη φορά το οφσάιντ χρησιμοποιείται σωστά στην AI του παιχνιδιού. Επίσης, κορυφαίο μενού.

Αχ αυτά τα δικαιώματα

Στο Fifa 1999 ο Ρονάλντο δεν υπήρχε πουθενά. Στη θέση του αγωνιζόταν ο Νο.9 ή Calcio σε Βραζιλία και Ίντερ. Αλλά η φάτσα του τρομερή:

Πέντε υπέροχα χαρακτηριστικά στα old school Fifa που λατρέψαμε!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ