VIRAL

Όταν ο Γκατούζο φώναζε "διώξτε τον Μοντέλα"

Italy's Vincenzo Montella (20) celebrates with Gennaro Ivan Gattuso (19) after scoring against England during their friendly match at Elland Rd., Leeds Wednesday March 27, 2002. Italy won 2-1.  (AP Photo/Paul Barker)
Italy's Vincenzo Montella (20) celebrates with Gennaro Ivan Gattuso (19) after scoring against England during their friendly match at Elland Rd., Leeds Wednesday March 27, 2002. Italy won 2-1. (AP Photo/Paul Barker) AP PHOTO/PAUL BARKER

Πριν από 14 χρόνια, ο νυν τεχνικός της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, είχε εκνευριστεί με τον πρώην τεχνικό των "ροσονέρι" και συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας, Βιντσέντζο Μοντέλα, χωρίς να το κρύψει (video).

Ο Τζενάρο Γκατούζο διαδέχθηκε τον Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο της Μίλαν, αφού ο "αεροπλανίνο" απολύθηκε εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων των "ροσονέρι" τη φετινή σεζόν. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που ο "Ρίνο" περιμένει κάποιος να διώξει τον Μοντέλα.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, στον Δεκέμβριο του 2003 και σε ένα εορταστικό επεισόδιο της ιταλικής έκδοσης του διάσημου τηλεπαιχνιδιού "Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος;", οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί μαζί στο στούντιο για να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους.

Ο Γκατούζο ήταν στο πλατό μαζί με τον Κριστιάν Βιέρι, απαντώντας στις ερωτήσεις, ενώ ο Μοντέλα βρισκόταν στο κοινό και περίμενε τη σειρά του.

Μία ερώτηση που αφορούσε το "βότανο του βασιλιά" για τις 150.000 ευρώ δυσκόλεψε τους δύο παίκτες, που καθυστερούσαν να απαντήσουν. Ο Μοντέλα σχολίαζε πίσω τους και πρότεινε απαντήσεις, αλλά ο Γκατούζο δεν τις αποδέχθηκε.

"Ο Μοντέλα μας φέρνει κακοτυχία. Διώξτε τον", είπε στον παρουσιαστή.

Μετά από διαπραγματεύσεις περίπου... 8 λεπτών, απάντησαν "βασιλικός" και πήραν τα χρήματα, που προορίζονταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Photo credits: AP Photo/Paul Barker

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ