VIRAL

Οι παίκτες της Μπάγερν... εκτέλεσαν το "Despacito"

Οι παίκτες της Μπάγερν... εκτέλεσαν το "Despacito"

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται στην Κίνα στο πλαίσιο του International Champions Cup και κατά τη διάρκεια ενός Instagram live πήραν μία κιθάρα κι άρχισαν να τραγουδούν το μεγάλο hit του φετινού καλοκαίριου "Despacito". (VIDEO)

Το τραγούδι "Despacito" αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ. Ο λάτιν ρυθμός έχει γοητεύσει το κοινό, το οποίο... χορεύει στους ρυθμούς του Luis Fonsi και του Daddy Yankee.

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, όπως είναι λογικό, δεν μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Οι Βαυαροί βρίσκονται στην Κίνα στο πλαίσιο του International Champions Cup και κατά τη διάρκεια ενός Instagram live πήραν μία κιθάρα κι άρχισαν να τραγουδούν το μεγάλο hit.

Το ρόλο του κιθαρίστα ανέλαβε ο Ραφίνια, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν οι Χάμες Ροντρίγκες, Νταβίντ Αλάμπα, Μάτς Χούμελς και Χάβι Μαρτίνεθ. Μάλιστα, οι διαχειριστές του twitter της Μπάγερν, γνωστοί για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους, έκοψαν το συγκεκριμένο σημείο του video και το ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου, προκαλώντας πανικό.

Δείτε το VIDEO:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ