VIRAL

Oι φίλοι της Λίβερπουλ γιούχαραν τον Σαλάχ για χάρη της κόρης του!

Liverpool's Mohamed Salah lifts up his golden boot award after the English Premier League soccer match against Brighton & Hove Albion at Anfield, Liverpool, England, Sunday, May 13, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah lifts up his golden boot award after the English Premier League soccer match against Brighton & Hove Albion at Anfield, Liverpool, England, Sunday, May 13, 2018. (Dave Thompson/PA via AP) DAVE THOMPSON/PA VIA AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, αλλά οι οπαδοί των "κόκκινων" έφτασαν στο σημείο να τον... γιουχάρουν για τα μάτια της κόρης του! (VIDEOS)

Πριν απ' την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μπράιτον, ο Μοχάμεντ Σαλάχ παρέλαβε το "Χρυσό Παπούτσι" της Premier League, αφού ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 32 γκολ σε 36 συμμετοχές, κατακτώντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ωστόσο, κατά την παραλαβή του βραβείου, οι φίλοι των "κόκκινων" αντί να αποθεώνουν τον ίδιο, αποθέωναν την κόρη του, Μάκα, η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε... ψήγματα του ταλέντου της. Σε κάθε άγγιγμα της μπάλας, οι οπαδοί της ομάδας την αποθέωναν με ζητωκραυγές, μέχρι τη στιγμή που της "χάλασε το κομμάτι" ο πατέρας της.

Το κοινό αντέδρασε άμεσα και τον γιούχαρε με χιουμοριστική διάθεση, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά του στον Αιγύπτιο σούπερ σταρ.

Δείτε τα videos:

Photo Credits: Dave Thompson/PA via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ