VIRAL

Μαλλιά κουβάρια στο Survivor: Ο Χούτος πρόλαβε το... ξύλο Αγγελόπουλου-Χανταμπάκη!

Μαλλιά κουβάρια στο Survivor: Ο Χούτος πρόλαβε το... ξύλο Αγγελόπουλου-Χανταμπάκη!

Χοντρό καυγά αποκαλύπτει το τρέιλερ της Δευτέρας (13/3) στο Survivor. Ο Χανταμπάκης μιλάει για μία ψηφοφορία, ο Αγγελόπουλος φαίνεται να τον βρίζει και ο Χούτος αποδεικνύεται "πυροσβέστης" (video)

Μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Αγγελόπουλο και Χανταμπάκη αποκαλύπτει το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (13/3) στο Survivor. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα μιλάει για διπρόσωπους, βγάζει την μπλούζα από το πρόσωπο του παρουσιαστή και του λέει "όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς", ενώ στο 0:30 φαίνεται να βρίζει.

Αμέσως μετά ο Χανταμπάκης κινείται απειλητικά εναντίον του Αγγελόπουλου και ο Λάμπρος Χούτος μπαίνει και προλαβαίνει το επικίνδυνο τετ-α-τετ. Νωρίτερα ο Χανταμπάκης ανέφερε ότι δεν του άρεσε αυτό που έγινε στην ψηφοφορία.

Θυμίζουμε ότι απόψε είναι το παιχνίδι της Ασυλίας και ήδη στο twitter κυκλοφορούν σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Ένα από αυτά θέλει τους Διάσημους να χάνουν, τον Αγγελόπουλο να κερδίζει ατομική ασυλία και να ψηφίζει για υποψήφιο για αποχώρηση τον Χανταμπάκη! Τι έχει συμβεί, θα το ξέρουμε το βράδυ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ