VIRAL

Ο Στέφανος Χίος κάνει viral την σύλληψή του!

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο υπουργός Υποδομών μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης για συκοφαντική δυσφήμηση. Δείτε τι ανέβασε ο δημοσιογράφος!

Ο ίδιος ο Στέφανος Χίος ανέβασε φωτογραφία του μέσα από το περιπολικό γράφοντας: " Εύχομαι να περάσω καλά. Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής. Πάνω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε. Δημοκρατία επί ΣΥΡΙΖΑ. Να την απολαύσουμε"

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στην ιστοσελίδα του, makeleio.gr:

Ο Στέφανος Χίος κάνει viral την σύλληψή του!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Το makeleio.gr συνδέει τη σύλληψή του με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης που αναφερόταν στον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. Στο τέλος του Αυγούστου, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση για πλήθος δημοσιευμάτων της εφημερίδας και του δικτυακού τόπου «Μακελειό» είχαν καταθέσει οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας. Η μήνυση στρεφόταν κατά του Γεωργίου Γκασιάμη, διαχειριστή και νόμιμου εκπρόσωπου του «Μακελειού», του Στέφανου Χίου, που υπογράφει τα επίμαχα δημοσιεύματα και κατά παντός άλλου υπευθύνου. Με τη μήνυση ζητείτο η ποινική δίωξη και τιμωρία τους και η ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ