VIRAL

Ο Ρομπέρτο Κάρλος φόραγε bodycam στο φιλικό με Ρόμα

Ο Ρομπέρτο Κάρλος φόραγε bodycam στο φιλικό με Ρόμα

Ο Ρομπέρτο Κάρλος αγωνίστηκε στο φιλικό παλαιμάχων της Ρεάλ και της Ρόμα φορώντας μία... κάμερα στη φανέλα του! Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα εντός γηπέδου και την ξεχωριστή λήψη από το φάουλ του Φίγκο.

Στο "Corazon Classic", το φιλικό μεταξύ παλαιμάχων Ρεάλ και Ρόμα, δεν έκλεψε την παράσταση μόνο ένας Βραζιλιάνος, ο Ρονάλντο. Ο Ρομπέρτο Κάρλος φρόντισε κι αυτός να ξεχωρίσει, αφού έπαιξε φορώντας μία bodycam και τραβώντας πλάνα την ώρα που αγωνιζόταν.

Σε ένα εγχείρημα πιθανότατα κατόπιν οδηγίας των "μερένγκες", ο Βραζιλιάνος βετεράνος βγήκε αρχικά στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό στο κέντρο της φανέλας του. Ο πρώτος που συνάντησε ήταν ο Ρονάλντο, ο οποίος γέλασε μόλις αντίκρισε το θέαμα και χαιρέτησε την κάμερα.

Ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν και από όποιον παίκτη αντίκριζε για πρώτη φορά τον πρωταθλητή κόσμου του 2002, όπως ο "διόσκουρός" του στα μπακ της Βραζιλίας, Καφού.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος φόραγε bodycam στο φιλικό με Ρόμα

Όταν άρχισε το φιλικό παιχνίδι, ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν έβγαλε την κάμερα και αγωνίστηκε με αυτήν, με συνέπεια να τραβήξει ορισμένα εντυπωσιακά πλάνα που θυμίζουν κάμερα από videogames. Με αυτόν τον τρόπο, τράβηξε και την πιο εντυπωσιακή λήψη από την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λουίς Φίγκο που κατέληξε στο τέρμα.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ