VIRAL

Ο Ράσελ Κρόου πρότεινε τον Λεβαντόφσκι στην Λιντς!

Ο Ράσελ Κρόου πρότεινε τον Λεβαντόφσκι στην Λιντς!

Ο διάσημος ηθοποιός, Ράσελ Κρόου παρότρυνε μέσω twitter την αγαπημένη του ομάδα, Λιντς να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με αφορμή την ανάδειξη του Πολωνού σε παίκτη του μήνα στην Bundesliga.

O Ράσελ Κρόου, πέρα από διάσημος ηθοποιός, είναι κι ένθερμος υποστηρικτής της Λιντς Γιουνάιτεντ. Kατά το παρελθόν, βρετανικά ΜΜΕ τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα, την Πέμπτη (10/11) ανέλαβε χρέη σκάουτ, αφού πρότεινε μέσω twitter στην αγαπημένη του ομάδα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερη παίκτη της Bundesliga για τον μήνα Οκτώβριο.

"Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Bundesliga. Ρίξε μία καλή ματιά Λιντς", ήταν το σχόλιο του Αυστραλού ηθοποιού. Όμως, οι διαχειριστές του λογαριασμού της ομάδας στο twitter δεν φαίνεται πως... συγκινήθηκαν, δείχνοντας προτίμηση στον Κρις Γουντ.

"Ευχαριστούμε για το εξαιρετικό σκάουτινγκ Ράσελ Κρόου. Μην ανησυχείς Bundesliga, δεν χρειάζεται να παλέψουμε. Εμείς έχουμε τον Κρις Γουντ".

Δείτε το διάλογο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ