VIRAL

Ο πιτσιρικάς που συνάντησε τον Μαραντόνα και έβαλε τα κλάματα

Ο πιτσιρικάς που συνάντησε τον Μαραντόνα και έβαλε τα κλάματα

Ένας πιτσιρικάς ονόματι Ντίνιαρ συνάντησε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κι από τη χαρά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. (VIDEO)

Δεν έζησε στα χρόνια του Μαραντόνα, δεν τον είδε να αγωνίζεται. Αυτό όμως είναι το μεγαλείο του Ντιεγκίτο, ότι εξακολουθεί να συναρπάζει και να έχει θαυμαστές ακόμα και σε μια εποχή που η ποδοσφαιρική του νιότη ανήκει στο μακρινό παρελθόν.

Ο μικρός Ντίνιαρ από τη Ρωσία λάτρεψε τον Αργεντινό μέσα από τα videos και τις διηγήσεις των μεγαλυτέρων και ήθελε να τον συναντήσει από κοντά. Αυτό συνέβη και μόλις το όνειρό του πραγματικότητα, έβαλε τα κλάματα, αγκάλιασε το είδωλό του και έζησε την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής του.

Ο ίδιος είπε πως είναι ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών, ότι έχει δει όλα τα βιντεάκια με τα γκολ του, ανάμεσα στα οποία και το χέρι του Θεού, αναφέρθηκε στα συναισθήματά του και στο ότι είναι ευτυχισμένος. Παράλληλα, πήρε δώρο μια φανέλα με την υπογραφή του Μαραντόνα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ