VIRAL

Ο ΠΑΟΚ έγινε... PASOKFC!

Ο ΠΑΟΚ έγινε... PASOKFC!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως... νοστάλγησαν το ΠΑΣΟΚ και το τίμησαν δεόντως στο hashtag για τον αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς, όταν δημοσιοποίησαν την 11άδα στο Facebook.

Όσοι λένε πως το ΠΑΣΟΚ δεν πεθαίνει ποτέ, κάτι ξέρουν. Τι και αν δεν διάγει και τα καλύτερά του χρόνια το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, φλερτάροντας ενίοτε με το όριο ποσοστού εισόδου στη Βουλή. Τι και αν το έχουν εγκαταλείψει στην κάλπη οι περισσότεροι ψηφοφόροι και το θεωρούν υπεύθυνο για τα περισσότερα δεινά του τόπου.

Εκείνοι που υποστηρίζουν πως "ζει στις καρδιές μας..." και πως "θα γυρίσει ο τροχός...", φουσκώνουν τα στήθη από υπερηφάνεια, βλέποντας την... τιμή που έκανε στο Κίνημα ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς!

Όσοι ξύνουν το κεφάλι τους και απορούν τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μια μικρή γκάφα στον λογαριασμό της στο Facebook και συγκεκριμένα στο hashtag της ομάδας. Βλέπετε, ένα γράμμα χωρίζει το όνομα της ομάδας και του Κόμματος, επομένως δεν είναι δα και πολύ δύσκολο να γίνει η γκέλα. Και έγινε. Έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε το #PASOKFC, το οποίο κοσμεί την επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ...

Το hashtag μπήκε στην δημοσιοποίηση της 11άδας της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς για τον αγώνα με την Σλόβαν. Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται. Σημεία των καιρών...

Ο ΠΑΟΚ έγινε... PASOKFC!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ