VIRAL

Ο Μπεργκ σε κουτάκι αναψυκτικού στη Σουηδία!

Sweden's Marcus Berg celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Sweden's Marcus Berg celebrates with teammates after winning the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι πρωταγωνιστής στην καμπάνια γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ανθρακούχων ποτών, με τη μορφή του να κοσμεί το μπροστινό μέρος από το κουτάκι του αναψυκτικού. (PHOTO)

Η πορεία της εθνικής Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Αγγλία.

Ωστόσο, το πρόσημο είναι θετικό για την ομάδα του Γιάνε Άντερσον, αλλά και για τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Μάλιστα, ο 31χρονος φορ είναι πρωταγωνιστής στην καμπάνια γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ανθρακούχων ποτών, με τη μορφή του να κοσμεί το μπροστινό μέρος από το κουτάκι του αναψυκτικού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Μπεργκ σε κουτάκι αναψυκτικού στη Σουηδία!

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ