VIRAL

Ο Μητσοτάκης πήρε τη φανέλα του... Λεβαντόβσκι

Ο Μητσοτάκης πήρε τη φανέλα του... Λεβαντόβσκι
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τη θέση του... Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Μπάγερν, αφού έκανε δικιά του τη φανέλα με το νούμερο 9!

Τη θέση του... Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πήρε στη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πώς; Από το δώρο του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ!

Ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το "παρών" στο συνέδριο της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς και εν μέσω διαδικασιών, βρέθηκε στο βήμα για να πάρει ένα συμβολικό δώρο από τον Βέμπερ: τη φανέλα με το νούμερο 9 που φοράει ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών.

Βέβαια, στο πίσω μέρος δεν βρισκόταν το όνομα του Λεβαντόβσκι, αλλά αυτό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν παρέλαβε τη φανέλα με το "Mitsotakis", ευχαρίστησε τον Βέμπερ και ανέβασε τη σκηνή στο instagram του.

Ο Μητσοτάκης πήρε τη φανέλα του... Λεβαντόβσκι
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την επίθεση που εξαπέλυσε χθες εναντίον του το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο τον είχε κατηγορήσει ότι υπονομεύει την προσπάθεια εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, είχε δηλώσει ότι πάντα στο εξωτερικό φορά τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και ότι διεκδικεί την καλύτερη λύση για το χρέος.

Photo credits: Δημήτρης Παπαμήτσος

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ