VIRAL

Ο κόσμος μίλησε: Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον "Σλούκι Λουκ"

Ο κόσμος μίλησε: Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον "Σλούκι Λουκ"

Οι αναγνώστες του Sport24.gr συμμετείχαν με εντυπωσιακό τρόπο στην ψηφοφορία για το καλύτερο παρατσούκλι μεταξύ των παικτών της Εθνικής Ανδρών, με το "Σλούκι Λουκ" να... θριαμβεύει!

Περίπου 30.000 αναγνώστες του Sport24.gr συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του παίκτη με το καλύτερο παρατσούκλι στην Εθνική Ανδρών. Ζητήθηκε η άποψη (και κατ' επέκταση η ψήφος) του κόσμου προκειμένου να βγει ένα... συμπέρασμα σχετικά με το ποιος εκ των παικτών που έχει φέτος στη διάθεσή του ο Κώστας Μίσσας είναι αυτός που έχει το καλύτερο παρατσούκλι.

Ο Βαγγέλης Ιωάννου φρόντισε προκειμένου να υπάρχει πληθώρα επιλογών, με τον Κώστα Σλούκα να αποδεικνύεται... θριαμβευτής. Ο "Σλούκι Λουκ" πήρε το 38% των ψήφων του κοινού, κερδίζοντας τα πρωτεία. Άφησε πίσω του τόσο τον Θανάση "the elevator" Αντετοκούνμπο (26%) όσο και τον "Άγιο" Γεώργιο Πρίντεζη (22%) που βρέθηκαν σε δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, ο "Μπιγκ Πάπα" Γιώργος Παπαγιάννης (9%) και ο Νικ "the quick" Καλάθης (5%) ολοκλήρωσαν την πεντάδα, δείχνοντας πως χρειάζεται ακόμη χρόνο προκειμένου να τους συνηθίσει ο κόσμος.

Ας ελπίσουμε πως αύριο (9/9, 21:30) στο παιχνίδι με τη Λιθουανία, οι πέντε τους (παρέα με τους υπόλοιπους εφτά) θα βάλουν το χεράκι τους για να έρθει η πρόκριση στους "8" του Eurobasket. Να σκοράρει και να πασάρει ο "Σλούκι Λουκ" πιο γρήγορα από την σκιά του, να χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το... ασανσέρ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και να βάλει το χεράκι του ο "Άγιος Γεώργιος" Πρίντεζης.

Ο κόσμος μίλησε: Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον "Σλούκι Λουκ"
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ