VIRAL

Ο Κόκε "παρακαλάει" για ένα εισιτήριο του τελικού Παναθηναϊκός - Άρης

Ο Κόκε "παρακαλάει" για ένα εισιτήριο του τελικού Παναθηναϊκός - Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός του Άρη, Σέρχιο Κόκε, δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τους "κίτρινους" και μέσω Facebook δηλώνει έτοιμος να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, μόνο που δεν έχει... εισιτήριο. (φωτογραφία).

Μπορεί να μην έφυγε με τον τρόπο που ο ίδιος θα ήθελε από τον Άρη και να απευθύνεται με αιχμηρή κριτική στη διοίκηση και τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας, ωστόσο δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι δηλωμένος οπαδός των "κιτρίνων".

Ο Σέρχιο Κόκε, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δήλωσε έτοιμος να πάρει το... πρώτο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 18 Φλεβάρη στις 17:00 ( live η εξέλιξη από το Sport24.gr) μόνο που δεν έχει εισιτήριο για να βρεθεί στο "Nick Galis Hall". Γι' αυτό και ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε ένα εισιτήριο για να στηρίξει την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας στο μπάσκετ.

"Θα κάνω ένα τρελό ταξίδι για να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τον τελικό, ακόμη και να περάσω τη νύχτα στο αεροδρόμιο, αλλά έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια. Δεν έχω εισιτήριο για τον τελικό. Ελπίζω να το πάρω και να δω (σ.σ το ματς), αλλιώς θα είμαι στην πόλη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Κόκε.

Δείτε την ανάρτηση του Σέρχιο Κόκε:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ