VIRAL

Ο Κλοπ τραγουδάει συνθήματα με φίλους της Λίβερπουλ τα ξημερώματα

Ο Κλοπ τραγουδάει συνθήματα με φίλους της Λίβερπουλ τα ξημερώματα

Ο Γίργκεν Κλοπ και ορισμένοι φίλοι του άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα για τη Λίβερπουλ και τον χαμένο τελικό από τη Ρεάλ στις 6 το πρωί στο αεροδρόμιο του Κιέβου (video).

Ο Γίργκεν Κλοπ εξελίσσεται σε έναν από τους πλέον αγαπημένους προπονητές της Λίβερπουλ και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ακόμα και λίγες ώρες μετά από τη μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν, την ήττα στον τελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ, κράτησε ψηλά το φρόνημά του και μετέδωσε θετική ενέργεια και στους φιλάθλους των "κόκκινων".

Ένα video αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Κιέβου, έτοιμος για αναχώρηση από την Ουκρανία με την υπόλοιπη αποστολή. Μαζί του βρίσκονται και αρκετοί συνεργάτες του, αλλά και φίλαθλοι της Λίβερπουλ, που αποχωρούν κι αυτοί απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Ή μήπως όχι;

Παρότι είναι 6:00 το πρωί, ούτε ο Κλοπ ούτε ο βοηθός του Πίτερ Κράβιτς έχασαν το κέφι τους και άρχισαν να τραγουδούν ένα αυτοσχέδιο σύνθημα που προέκυψε από την ήττα κόντρα στη Ρεάλ.

Αγκαλιασμένοι ώμο με ώμο και με χοροπηδητά και φωνές, άρχισαν να λένε: "Είδαμε το Κύπελλο Πρωταθλητριών / η Ρεάλ είχε όλη τη γα%@^#η τύχη / εμείς θα κρατήσουμε την ψυχραιμία μας / και θα το φέρουμε πίσω στο Λίβερπουλ".

Μαζί με τους δύο προπονητές της Λίβερπουλ, ο τραγουδιστής της γερμανικής μπάντας "Die Toten Hosen", που φοράει και τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς και ο Γερμανός δημοσιογράφος Γιοχάνες Κέρνερ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ