Ο "καυτός" Αύγουστος δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα...

Ο "καυτός" Αύγουστος δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα...

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Νάκα μάς δείχνει τις καμπύλες της και μας υπενθυμίζει ότι δεν θα φύγει έτσι εύκολα ο "καυτός" Αύγουστος.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βάλει... φωτιά στις πίστες με την φωνή της, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει το μοναδικό χάρισμα να λάμπει πάνω στο πάλκο.

Αυτό υποστηρίζουν όσοι έχουν την τύχη να τη δουν live! Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Νάκα ξεχωρίζει και εκτός σκηνής και δύσκολα μπορεί να «σβηστεί» από τη μνήμη εκείνων που την έχουν δει από κοντά. Αυτή την εποχή βρίσκεται στην Μύκονο για διακοπές και η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε σε εξόρμησή της στην παραλία Καλό Λιβάδι. Με αισθησιακό μαγιώ και σωματικές αναλογίες που κόβουν την ανάσα, η Μαρία απέδειξε πως εκτός από φωνή, έχει και κορμάρα, αποτελώντας θέμα συζήτησης στους άρρενες λουόμενους σε κάθε της εμφάνιση σε πλαζ!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα τρόφιμα που θα σε σώσουν σε περίπτωση πολέμου

Η Σουηδία τύπωσε ένα εγχειρίδιο με το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες της αν ξεσπάσει πόλεμος, και όλοι αναρωτιόμαστε αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24