VIRAL

Ο Καρβαχάλ έκανε καθυστερήσεις χειρότερες κι από του Μανωλά

Ο Καρβαχάλ έκανε καθυστερήσεις χειρότερες κι από του Μανωλά

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ξεπέρασε ακόμα και τα όρια του κακού "θεάτρου" στην αναζήτηση κίτρινης κάρτας στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ (video).

Πόσο χρόνο χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να εκτελέσει ένα πλάγιο; Εάν πρόκειται για τον Ντάνι Καρβαχάλ που αναζητά κίτρινη κάρτα, περίπου 16 δευτερόλεπτα.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ... ξεπέρασε τον Κώστα Μανωλά στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Κύπρο στο ίδιο γήπεδο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, στην προσπάθεια να "κιτρινιστεί", στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία κι ενώ το σκορ ήταν 6-0 υπέρ των "μερένγκες".

Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 90ό λεπτό, χωρίς κανένα ενδιαφέρον πλέον. και ο διεθνής ποδοσφαιριστής πήγε να εκτελέσει πλάγιο. Μόνο που δεν το έκανε...

Έστριβε δεξιά, γυρνούσε αριστερά, κοιτούσε... απεγνωσμένα για έναν ελεύθερο συμπαίκτη. Παρότι υπήρχαν πολλοί, δεν τους έδινε την μπάλα και συνέχισε το κακό "θέατρο", μέχρι ο διαιτητής να βάλει ένα τέλος και να του... προσφέρει την κίτρινη κάρτα.

Χάρη σε αυτήν την κάρτα, θα χάσει το άνευ σημασίας παιχνίδι του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με αντίπαλο την Ντόρτμουντ και θα πάει "καθαρός" στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ