VIRAL

Ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε "παιδί" για χάρη του Ρονάλντο

Ο Ιμπραχίμοβιτς έγινε "παιδί" για χάρη του Ρονάλντο

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συναντήθηκε με τον Ρονάλντο και για μία ακόμα φορά δεν έκρυψε τη χαρά του που είδε από κοντά το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα. (VIDEO)

Η λατρεία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για τον Ρονάλντο είναι γνωστή. Ο Σουηδός επιθετικός έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμία του για τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο φορ τονίζοντας ότι αποτελούσε το ίνδαλμα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιμπραχίμοβιτς ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Οι δύο τους έχουν ξαναβρεθεί στο παρελθόν πολλές φορές, ακόμα και ως αντίπαλοι στο γήπεδο! Την τριετία που ο Ιμπραχίμοβιτς αγωνίστηκε στην Ίντερ ο Ρονάλντο έπαιξε για ένα χρόνο στη Μίλαν με τους δυο τους να τίθενται αντιμέτωποι. Για όσους δεν το θυμούνται να αναφέρουμε ότι το "φαινόμενο" φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν τη σεζόν 2007-08, ενώ ο "Ίμπρα" αγωνίστηκε στους νερατζούρι από το 2006-09.

Οι πολλές τους συναντήσεις δεν έχουν ωστόσο ξεθωριάσει την λατρεία του Ιμπραχίμοβιτς για τον Ρονάλντο. Αυτό αποδείχτηκε όταν οι δυο τους έσμιξαν πάλι στις ΗΠΑ όταν ο δεύτερος πήγε στα αποδυτήρια των LA Galaxy. Ο "Ίμπρα" τον περίμενε στην είσοδο και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του που έβλεπε και πάλι το ίνδαλμα του.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που αστειεύτηκε με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο ο οποίος έδειξε κι εκείνος να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος. Σε κάποιο σημείο του διαλόγου τους ο Ιμπραχίμοβιτς πρότεινε στον Ρονάλντο να παίξουν μαζί κι εκείνος απάντησε: "Έχω πολλά κιλά". Ο Σουηδός αφού γέλασε του έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό του τονίζοντας ότι εάν εκείνος θέλει μπορεί να χάσει τα κιλά με το "φαινόμενο" να δίνει αστειευόμενος ραντεβού για τα πλέι οφς.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ